2023-08-31 07:40Nyheter

Brandskyddsdag i Uppsala 14 september

Brandsläckning med VRBrandsläckning med VR

I samband med invigning av våra nya lokaler i Uppsala passar vi på att arrangera en brandskyddsdag med temat Hållbar brandsäkerhet, den 14 september. Det kommer att finnas möjlighet att testa realistisk brandsläckning med VR, där varken eld eller släckmedel behövs. Vi highlightar SBA, det digitala ledningssystemet SBA aXess och det senaste inom branddetektering – adresserbara brandlarmet Nuria.

Fokus läggs även på den högaktuella utfasningen av PFAS. Dessutom pratar vi brandskydd i flerbostadshus och visar demos av fler innovativa utbildningar för en säker och hållbar vardag. Och däremellan bjuds det på foodtruck-lunch. Anmäl dig via länken nedan.

Varmt välkommen!

Datum: Torsdag 14 september
Tid: 09.00-15.00
Adress: Vaksala Eke 79, Hus F, Uppsala

 

Anmälan sker via nedanstående länk eller genom att ringa oss på 018-472 20 20. Senast torsdag den 7 september vill vi ha din anmälan.

Anmäl dig här!

 

 Om Dafo Brand AB

Dafo Brand är ett svenskägt familjeföretag med verksamhet i Norden. Med 100 års branscherfarenhet är vi idag en av marknadens största leverantörer av brandskydd och räddningsmateriel. Parallellt med försäljning och service av kvalitetsprodukter erbjuder vi underhåll, utbildning, riskbesiktning, dokumentation och SBA. Vi är den ledande leverantören till brandförsvaren i Sverige och även landets största leverantör av fasta släcksystem. Företagets huvudkontor finns i Tyresö strax söder om Stockholm. Vi har drygt 80 återförsäljare med montage- och servicekapacitet runt om i Sverige och ett stort internationellt nätverk.


Kontaktpersoner

Jeanette Chevalier
Marknadschef
Jeanette Chevalier
Maria Sannebring
Kommunikatör
Maria Sannebring