2024-05-08 07:35Nyheter

Dafo lanserar Blackline Safetys uppkopplade gasdetektorer

Gasdetektorer från Blackline SafetyBlackline Safetys portabla enheter för person- och gasövervakning ute på fältet, med molnansluten programvara och dataanalys för att möta krävande säkerhetsutmaningar.

Dafo Brand inleder samarbete med Blackline Safety, en pionjär inom portabla gasdetektorer och molnbaserade övervakningslösningar för arbetsplatssäkerhet.

Detta strategiska samarbete möjliggör för Dafo att erbjuda en omfattande portfölj av högkvalitativa gasdetektorer för att säkerställa säkerheten och välbefinnandet för arbetstagare inom många olika branscher. Blackline Safetys banbrytande teknologi, inklusive deras förstklassiga GPS-positioneringssystem och intuitiva mjukvaruplattform, kompletterar Dafos engagemang för att leverera innovativa och pålitliga säkerhetslösningar.

Senaste tekniken går även att hyra 
Genom detta samarbete kommer Dafo också att kunna erbjuda uthyrning av utrustning, vilket ger kunderna flexibilitet och tillgång till den senaste tekniken utan stora initiala investeringar. Blackline Safety har länge varit en ledande aktör inom GPS-positioneringssystem för miljöarbete och dokumentation, och deras användarvänliga plattform kommer att göra det möjligt för kunder att enkelt övervaka och säkerställa efterlevnad av säkerhetsföreskrifter.

"Vi på Dafo ser fram emot att arbeta nära med Blackline Safety för att leverera branschledande säkerhetslösningar som bidrar till att minska riskerna och förbättra arbetsmiljön för företag och deras anställda" säger Viktor Liman, försäljningsansvarig för gasdetektering på Dafo.

Läs mer om gasdetektering: Gasdetektering | Dafo

 

För ytterligare information, vänligen kontakta:
Viktor Liman, försäljningsansvarig gasdetektering, Dafo Brand AB
Tel: 08-409 516 58, viktor.liman@dafo.se 

För högupplösta bilder:
Jeanette Chevalier, Marknadschef
Tel: 08-506 405 01, jeanette.chevalier@dafo.se   

 Om Dafo Brand AB

Dafo Brand är ett svenskägt familjeföretag med verksamhet i Norden. Med 100 års branscherfarenhet är vi idag en av marknadens största leverantörer av brandskydd och räddningsmateriel. Parallellt med försäljning och service av kvalitetsprodukter erbjuder vi underhåll, utbildning, riskbesiktning, dokumentation och SBA. Vi är den ledande leverantören till brandförsvaren i Sverige och även landets största leverantör av fasta släcksystem. Företagets huvudkontor finns i Tyresö strax söder om Stockholm. Vi har drygt 80 återförsäljare med montage- och servicekapacitet runt om i Sverige och ett stort internationellt nätverk.


Kontaktpersoner

Jeanette Chevalier
Marknadschef
Jeanette Chevalier
Maria Sannebring
Kommunikatör
Maria Sannebring