2023-10-20 12:46Nyheter

Möt oss på Sectech-mässan 24 och 25 oktober

Sectech Stockholmsmässan 24-25 oktober 2023Sectech 2023 Stockholmsmässan

Mässan Sectech fokuserar på teknikbaserade tjänster och produkter för fysisk säkerhet. Här finns också ett starkt seminarieprogram med presentationer och paneldiskussioner där aktuella frågor kring säkerhetsbranschens tekniksektor och dess trender står i fokus.

Dafo är självklart på plats och du hittar oss i monter C07:36, där vi bland annat visar vårt adresserbara brandlarm Nuria.

Stockholmsmässan 24-25 oktober, registrering sker online via Sectech, klicka här!

Varmt välkommen!Om Dafo Brand AB

Dafo Brand är ett svenskägt familjeföretag med verksamhet i Norden. Med 100 års branscherfarenhet är vi idag en av marknadens största leverantörer av brandskydd och räddningsmateriel. Parallellt med försäljning och service av kvalitetsprodukter erbjuder vi underhåll, utbildning, riskbesiktning, dokumentation och SBA. Vi är den ledande leverantören till brandförsvaren i Sverige och även landets största leverantör av fasta släcksystem. Företagets huvudkontor finns i Tyresö strax söder om Stockholm. Vi har drygt 80 återförsäljare med montage- och servicekapacitet runt om i Sverige och ett stort internationellt nätverk.


Kontaktpersoner

Jeanette Chevalier
Marknadschef
Jeanette Chevalier
Maria Sannebring
Kommunikatör
Maria Sannebring