2024-03-22 13:09Nyheter

Välkommen till Nordbygg 2024

Nordbygg 2024

Välkommen till Nordbygg 2024 den 23-26 april! Mässan där arkitekter, byggherrar, fastighetsförvaltare, installatörer, hantverkare och projektledare från Europas alla hörn möts för att knyta kontakter, ta del av innovationer och göra affärer.

Stockholmsmässan kommer under fyra fullspäckade dagar att fyllas av intressanta diskussioner, föreläsningar, produktdemonstrationer, nätverkande och umgänge i en dynamisk mix.

I vår monter med årets tema Gear up! (växla upp) visar vi vägen till ett vässat, hållbart brandskydd med nya innovativa produkter och tjänster. Digitala verktyg för utbildning, VR och SBA, nya IoT-lösningen för smart och uppkopplad brandsäkerhet, helhetslösningar inom fallskydd, ALTAIR 4XR – branschens mest robusta multigasdetektor samt marknadsledande brandlarm för säkra och snabba insatser.

Vi presenterar också nya arbetssätt för att effektivisera och förändra branschen i riktning mot ett hållbart samhälle.

Varmt välkommen till oss i monter C04:31!

 

Länk till fribiljett: https://ticket.stockholmsmassan.se/cgi-bin/fmsm/lib/pub/tt.cgi/Hem.html?oid=1875&lang=11&ticket=g_u_e_s_tOm Dafo Brand AB

Dafo Brand är ett svenskägt familjeföretag med verksamhet i Norden. Med 100 års branscherfarenhet är vi idag en av marknadens största leverantörer av brandskydd och räddningsmateriel. Parallellt med försäljning och service av kvalitetsprodukter erbjuder vi underhåll, utbildning, riskbesiktning, dokumentation och SBA. Vi är den ledande leverantören till brandförsvaren i Sverige och även landets största leverantör av fasta släcksystem. Företagets huvudkontor finns i Tyresö strax söder om Stockholm. Vi har drygt 80 återförsäljare med montage- och servicekapacitet runt om i Sverige och ett stort internationellt nätverk.


Kontaktpersoner

Jeanette Chevalier
Marknadschef
Jeanette Chevalier
Maria Sannebring
Kommunikatör
Maria Sannebring