2021-03-26 14:29Pressmeddelande

Dafo Brand AB blir leverantör av brandsäkerhet till Rusta AB

Niklas Allwin, Säkerhetschef Rusta AB och Micael Carlsson, Dafo Brand AB.Niklas Allwin, Säkerhetschef Rusta AB och Micael Carlsson, Dafo Brand AB.

Rusta AB är ett svenskt detaljhandelsföretag, grundat 1986, som marknadsför produkter för hemmet, både inne och ute. Rusta har 173 varuhus i Sverige, Norge, Tyskland och Finland med ett brett sortiment av kvalitetsprodukter till lägsta pris.

- Vi är väldigt glada och stolta över att Rusta väljer Dafo som leverantör av brandsäkerhet samt tillhörande utbildningar för sina 103 varuhus i Sverige. Detta visar att vårt strategiska långsiktiga arbete med att erbjuda rätt skydd mot brand till våra kunder ger resultat, säger Micael Carlsson, Dafo Brand AB.

- Våra medarbetares och kunders säkerhet är alltid högsta prioritet för oss på Rusta. Detta avtal gör att vi kan fortsätta utveckla vårt brandskyddsarbete på ett enhetligt sätt genom hela organisationen och hjälper oss att säkra ännu tryggare varuhusmiljöer för våra medarbetare och kunder, säger Niklas Allwin, Säkerhetschef Rusta AB.Om Dafo Brand AB

Dafo Brand är ett svenskägt familjeföretag med verksamhet i Norden. Med 100 års branscherfarenhet är vi idag en av marknadens största leverantörer av brandskydd och räddningsmateriel. Parallellt med försäljning och service av kvalitetsprodukter erbjuder vi underhåll, utbildning, riskbesiktning, dokumentation och SBA. Vi är den ledande leverantören till brandförsvaren i Sverige och även landets största leverantör av fasta släcksystem. Företagets huvudkontor finns i Tyresö strax söder om Stockholm. Vi har drygt 80 återförsäljare med montage- och servicekapacitet runt om i Sverige och ett stort internationellt nätverk.

Relaterad media