2017-06-08 06:00Pressmeddelande

Dafo Brand har tecknat avtal med Karolinska Institutet

Avtalet omfattar årlig översyn och service av handbrandsläckare samt leverans av brandskyddsprodukter på KI:s campusområden i Solna och Huddinge.

Karolinska Institutet (KI) är ett av världens ledande medicinska universitet. Den totala lokalytan är cirka 200 000 kvm, ungefärligt fördelat på
110 000 kvm i Solna, 70 000 kvm i Huddinge och 10 000 kvm hos övriga.

– Brandsäkerheten är en viktig del i en trygg arbetsmiljö. Genom vårt breda säkerhetsperspektiv strävar vi efter att skyddet för människorna, verksamheten och byggnaderna ska vara det bästa tänkbara. Vi ser fram emot ett givande samarbete med Dafo som ett led i den strävan, säger Christer Matonog, Säkerhetssamordnare vid Karolinska Institutet i Stockholm.

– Det ska bli spännande att samarbeta med Karolinska Institutet som satsar så stort på brandsäkerheten. Vi är väldigt stolta över förtroendet och ser verkligen fram emot att påbörja arbetet, säger Micael Carlsson på Dafo Brand AB.

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Micael Carlsson, Chef Storkundsavdelningen, Dafo Brand AB Tel: 08-572 303 65, micael.carlsson@dafo.se

För högupplösta bilder:

Jeanette Chevalier, marknadschef
Tel: 08-506 405 01, jeanette.chevalier@dafo.se


Om Dafo Brand AB

Dafo Brand är ett svenskägt familjeföretag med verksamhet i Norden. Med 100 års branscherfarenhet är vi idag en av marknadens största leverantörer av brandskydd och räddningsmateriel. Parallellt med försäljning och service av kvalitetsprodukter erbjuder vi underhåll, utbildning, riskbesiktning, dokumentation och SBA. Vi är den ledande leverantören till brandförsvaren i Sverige och även landets största leverantör av fasta släcksystem. Företagets huvudkontor finns i Tyresö strax söder om Stockholm. Vi har drygt 80 återförsäljare med montage- och servicekapacitet runt om i Sverige och ett stort internationellt nätverk.


Kontaktpersoner

Jeanette Chevalier
Marknadschef
Jeanette Chevalier
Maria Sannebring
Kommunikatör
Maria Sannebring

Relaterad media