2018-05-15 06:00Pressmeddelande

Dafo Brands ledningssystem SBA Axess levereras till Swedol AB

Micael Carlsson, Chef Riks-och Storkundsavdelningen Dafo Brand AB, Per Rosenlund, Säkerhets- och etableringschef på Swedol AB, Gustav Melin, Key Account Manager, Dafo Brand AB

Dafo Brand har fått förtroendet att inventera och upprätta systematiskt brandskyddsarbete för Swedols samtliga verksamheter i Sverige. 

SBA Axess är ett ledningssystem för systematiskt brandskyddsarbete (SBA).
I systemet hanteras allt som har med SBA att göra. Genom att logga in via dator, mobil eller surfplatta kommer användaren snabbt åt fullständig information om det egna brandskyddet. Det är enkelt att som inloggad utföra kontroller, hantera dokumentation, få statistik och live-rapporter, riskinventera samt planera gemensamma aktiviteter.

Swedol AB erbjuder ett brett sortiment elartiklar, verktyg, personlig skyddsutrustning, fordonstillbehör, hydraulik, lyft och last, förbrukningsvaror samt produkter för lantbruk och skogsbruk. Sortimentet, anpassat efter den professionella användaren, kombinerar kvalitet med prisvärdhet och innefattar både externa varumärken och Swedols egna produkter. Försäljningen är huvudsakligen riktad till små och medelstora företag inom åkeri och transport, bygg och anläggning, industri och verkstad samt jord- och skogsbruk.

Swedol AB har nu valt Dafos ledningssystem SBA Axess för samtliga sina verksamheter i Sverige. ”SBA Axess är ett modernt system som förenklar vårt SBA-arbete. Systemet sparar tid, det är användarvänligt och ger oss bra överblick i och med att allt finns samlat på ett och samma ställe. Vi följer lätt upp och ser hur SBA-arbetet går, att inga kontrollobjekt missas. Vi är mycket nöjda med vårt val av SBA Axess”, säger Per Rosenlund, Säkerhets- och etableringschef på Swedol AB.

”Vi är väldigt glada över att få leverera vårt ledningssystem SBA Axess till Swedol som genom detta får en fullständig överblick av brandsäkerhetsarbetet inom koncernen”, säger Micael Carlsson, Chef Riks- och Storkundsavdelningen på Dafo Brand AB.

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Thomas Sparring, vd, Dafo Brand AB
Tel: 08-506 405 60, thomas.sparring@dafo.se

För högupplösta bilder:

Jeanette Chevalier, marknadschef

Tel: 08-506 405 01, jeanette.chevalier@dafo.se 


Om Dafo Brand AB

Dafo Brand är ett svenskägt familjeföretag med verksamhet i Norden. Med 100 års branscherfarenhet är vi idag en av marknadens största leverantörer av brandskydd och räddningsmateriel. Parallellt med försäljning och service av kvalitetsprodukter erbjuder vi underhåll, utbildning, riskbesiktning, dokumentation och SBA. Vi är den ledande leverantören till brandförsvaren i Sverige och även landets största leverantör av fasta släcksystem. Företagets huvudkontor finns i Tyresö strax söder om Stockholm. Vi har drygt 80 återförsäljare med montage- och servicekapacitet runt om i Sverige och ett stort internationellt nätverk.


Kontaktpersoner

Jeanette Chevalier
Marknadschef
Jeanette Chevalier
Maria Sannebring
Kommunikatör
Maria Sannebring

Relaterad media