2024-02-13 08:00Pressmeddelande

Dafo expanderar med ny serviceverkstad i Malmö

Dafo Brand expanderar med nytt kontor i MalmöDafo Brand expanderar med nytt kontor i Malmö

Dafo Brand är en av Nordens största leverantörer av brandskydd och räddningsmateriel. Nu utökar Dafo verksamheten genom att etablera en serviceverkstad i Malmö. Denna expansion öppnar upp möjligheter för ökad närvaro, bättre support och ett nära samarbete med kunder och partners i regionen.

Vår expansion i Malmö med rekrytering av ny personal möjliggör nya affärskoncept. Vår serviceverkstad med tillhörande personal kommer att ha ett helhetskoncept kring andningsutrustning, gasdetektering och fallskyddsutrustning. Lokalen i Malmö har dessutom en anpassad hall för utbildningar inom fallskydd.

”Våra nya medarbetare är ett viktigt tillskott till vår verksamhet. Vi behöver växa för att möta den stora efterfrågan på lösningar och system som skapar och upprätthåller höga säkerhetsnivåer och säkra arbetsmiljöer. Vår nya serviceverkstad i Malmö gör att vi kommer närmre våra kunder och får en ökad flexibilitet.”, säger Johan Vikström, Affärsområdeschef Släcksystem & Brandlarm på Dafo.

 

För ytterligare information, vänligen kontakta:
Johan Vikström, Affärsområdeschef, Dafo Brand AB
Tel: 08-572 303 64, johan.vikstrom@dafo.se

För högupplösta bilder:
Jeanette Chevalier, Marknadschef
Tel: 08-506 405 01, jeanette.chevalier@dafo.se

 Om Dafo Brand AB

Dafo Brand är ett svenskägt familjeföretag med verksamhet i Norden. Med 100 års branscherfarenhet är vi idag en av marknadens största leverantörer av brandskydd och räddningsmateriel. Parallellt med försäljning och service av kvalitetsprodukter erbjuder vi underhåll, utbildning, riskbesiktning, dokumentation och SBA. Vi är den ledande leverantören till brandförsvaren i Sverige och även landets största leverantör av fasta släcksystem. Företagets huvudkontor finns i Tyresö strax söder om Stockholm. Vi har drygt 80 återförsäljare med montage- och servicekapacitet runt om i Sverige och ett stort internationellt nätverk.


Kontaktpersoner

Jeanette Chevalier
Marknadschef
Jeanette Chevalier
Maria Sannebring
Kommunikatör
Maria Sannebring