2023-09-22 08:16Pressmeddelande

Dafo rekryterar ett helt team av specialister

Dafos specialistgrupp inom fallskydd, andningsskydd och gasdetekteringDafos specialistgrupp inom fallskydd, andningsskydd och gasdetektering från vänster: Bo Larsson, Martin Karlsson, Filip Karlsson, Magnus Friis, Peter Forsbo och Mikael Bergendahl.

Dafo Brand förstärker verksamheten genom att anställa sex specialister inom fallskydd, andningsskydd och gasdetektering.

Dafo som idag har marknadens bredaste sortiment för en brandsäker vardag utvecklar nu sitt kunderbjudande ytterligare gentemot industrisektorn. Förstärkningen består av sex medarbetare med lång erfarenhet inom produktområdena gasdetektering, fallskydd, andnings- och kemskydd.

“Det här är ett viktigt tillskott till vår verksamhet. Vi behöver växa för att möta den stora efterfrågan på lösningar och system som skapar och upprätthåller höga säkerhetsnivåer och säkra arbetsmiljöer. Det förebyggande arbetet där man identifierar risker och åtgärdar dem är avgörande för att minimera olyckor, skador och produktionsförluster”, säger Thomas Sparring, vd på Dafo.

 

För ytterligare information, vänligen kontakta:
Thomas Sparring, vd, Dafo Brand AB
Tel: 08-506 405 60, thomas.sparring@dafo.se 

För högupplösta bilder:
Jeanette Chevalier, Marknadschef
Tel: 08-506 405 01, jeanette.chevalier@dafo.se   Om Dafo Brand AB

Dafo Brand är ett svenskägt familjeföretag med verksamhet i Norden. Med 100 års branscherfarenhet är vi idag en av marknadens största leverantörer av brandskydd och räddningsmateriel. Parallellt med försäljning och service av kvalitetsprodukter erbjuder vi underhåll, utbildning, riskbesiktning, dokumentation och SBA. Vi är den ledande leverantören till brandförsvaren i Sverige och även landets största leverantör av fasta släcksystem. Företagets huvudkontor finns i Tyresö strax söder om Stockholm. Vi har drygt 80 återförsäljare med montage- och servicekapacitet runt om i Sverige och ett stort internationellt nätverk.


Kontaktpersoner

Jeanette Chevalier
Marknadschef
Jeanette Chevalier
Maria Sannebring
Kommunikatör
Maria Sannebring