2019-10-15 14:58Pressmeddelande

Dafo Vehicle Fire Protection satsar i norr

Christer Summanen och Niklas Summanen

Dafo Vehicle Fire Protection, ledande leverantör av branddetektions- och brandsläckningssystem för tunga fordon och bussar, öppnar verksamhet i Norrland.

Ansvarig för satsningen är Dafos tidigare partner Christer Summanen.

Initialt kommer 4-5 personer att anställas, varav en är Christers son. Både Christer och hans son har lång erfarenhet av fordonsbrandskydd med ansvar för kunder som Boliden och LKAB.

”Norrland är idag en av Sveriges mest expansiva marknader med många stora gruvprojekt. Norrland är en attraktiv region för vår fortsatta expansion och vår målsättning är att finnas nära kunderna", säger Mikael Persson, vd på Dafo Vehicle Fire Protection.

För ytterligare information, vänligen kontakta:
Mikael Persson, VD, Dafo Vehicle Fire Protection AB
Tel: 070-784 16 22, mikael.persson@dafo-vehicle.com

För högupplösta bilder:
Fredrik Rosén, Marknadschef, Dafo Vehicle Fire Protection AB
Tel: 070-334 56 86, fredrik.rosen@dafo-vehicle.com

Dafo Vehicle Fire Protection AB levererar branddetektions- och brandsläckningssystem för bland annat bussar, gruv- och anläggningsmaskiner, skogsbruks- och avfallshanteringsmaskiner samt lastmaskiner och kranar. Dafo Vehicle Fire Protection AB omsätter cirka 250 MSEK, har sitt huvudkontor i Tyresö samt lokal närvaro runt om i världen via dotterbolag och ett nätverk av Dafo-återförsäljare. www.dafo-vehicle.com


Om Dafo Brand AB

Dafo Brand är ett svenskägt familjeföretag med verksamhet i Norden. Med 100 års branscherfarenhet är vi idag en av marknadens största leverantörer av brandskydd och räddningsmateriel. Parallellt med försäljning och service av kvalitetsprodukter erbjuder vi underhåll, utbildning, riskbesiktning, dokumentation och SBA. Vi är den ledande leverantören till brandförsvaren i Sverige och även landets största leverantör av fasta släcksystem. Företagets huvudkontor finns i Tyresö strax söder om Stockholm. Vi har drygt 80 återförsäljare med montage- och servicekapacitet runt om i Sverige och ett stort internationellt nätverk.


Kontaktpersoner

Jeanette Chevalier
Marknadschef
Jeanette Chevalier
Maria Sannebring
Kommunikatör
Maria Sannebring

Relaterad media