2023-08-28 11:27Pressmeddelande

Dafos hållbarhetsarbete får egna fokusdagar under ESDW

Dafo hållbarhetsveckaDafo hållbarhetsvecka

Den 20-26 september riktar den europeiska hållbarhetsveckan ESDW blickarna mot världens ekonomiska, sociala och ekologiska utmaningar. Samtidigt arrangerar Dafo fullmatade fokusdagar där man lyfter cirkuläritet, miljö och människan på Dafo. Syftet är att inspirera och engagera medarbetare, företag och organisationer i arbetet för en hållbar framtid.

European Sustainable Development Week, ESDW, är ett europeiskt initiativ för att uppmuntra och uppmärksamma aktiviteter och projekt som på olika sätt bidrar till hållbar utveckling. ESDW utgår från FN:s globala mål för hållbar utveckling.

“Hållbarhet är något vi har med oss dagligen och något som genomsyrar hela företaget Dafo och vår affärsidé. Vi arbetar systematiskt med hållbarhet och kommunicerar vårt hållbarhetsarbete för att inspirera och påverka andra i samma positiva riktning. Under europeiska hållbarhetsveckan belyser vi detta viktiga arbete extra. Veckan kommer att bestå av fokusdagar med aktiviteter som bland annat tävlingar, föreläsningar, hälsa och motion samt kunderbjudanden för våra hållbara produkter. Dagarna kommer ha fokus på cirkulär ekonomi, miljö och klimat, hållbart brandskydd samt människan på Dafo”, säger Josefin Holmström, Hållbarhetschef på Dafo.

 

För ytterligare information, vänligen kontakta:
Josefin Holmström, Hållbarhetschef, Dafo Brand AB
Tel: 08-506 405 00, josefin.holmstrom@dafo.se

För högupplösta bilder:
Jeanette Chevalier, Marknadschef, Dafo Brand AB
Tel: 08-506 405 01,  jeanette.chevalier@dafo.seOm Dafo Brand AB

Dafo Brand är ett svenskägt familjeföretag med verksamhet i Norden. Med 100 års branscherfarenhet är vi idag en av marknadens största leverantörer av brandskydd och räddningsmateriel. Parallellt med försäljning och service av kvalitetsprodukter erbjuder vi underhåll, utbildning, riskbesiktning, dokumentation och SBA. Vi är den ledande leverantören till brandförsvaren i Sverige och även landets största leverantör av fasta släcksystem. Företagets huvudkontor finns i Tyresö strax söder om Stockholm. Vi har drygt 80 återförsäljare med montage- och servicekapacitet runt om i Sverige och ett stort internationellt nätverk.


Kontaktpersoner

Jeanette Chevalier
Marknadschef
Jeanette Chevalier
Maria Sannebring
Kommunikatör
Maria Sannebring