2017-01-31 07:00Pressmeddelande

WES+ mobilt brand- och utrymningslarm

Dafos trådlösa brand- och utrymningslarm WES+ är ett nytt mobilt brandlarmssystem framtaget för byggarbetsplatser, tillfälliga boenden och andra miljöer där fasta brandlarm ännu inte kan installeras. Installationen är snabb och smidig, helt utan kabeldragning. De trådlösa detektorerna ansluts genom ett enkelt knapptryck och systemet flyttas lätt med till nya byggprojekt.

Till basstationen kan ett obegränsat antal enheter anslutas, vilket ger ett flexibelt, praktisk och effektivt system. Via basstationen identifierar man snabbt vilken enhet som utlöst larm. Det möjliggör snabba åtgärder och säkerställer ett effektivt skydd av människor, byggnader och tillgångar.

WES+ är CE-märkt och certifierat enligt den europeiska EN54-standarden för brandlarm. 

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Thomas Sparring, vd, Dafo Brand AB
Tel: 08-506 405 60, thomas.sparring@dafo.se

För högupplösta bilder:

Jeanette Chevalier, marknadschef, Dafo Brand AB 

Tel: 08-506 405 01, jeanette.chevalier@dafo.se 


Om Dafo Brand AB

Dafo Brand är ett svenskägt familjeföretag med verksamhet i Norden. Med 100 års branscherfarenhet är vi idag en av marknadens största leverantörer av brandskydd och räddningsmateriel. Parallellt med försäljning och service av kvalitetsprodukter erbjuder vi underhåll, utbildning, riskbesiktning, dokumentation och SBA. Vi är den ledande leverantören till brandförsvaren i Sverige och även landets största leverantör av fasta släcksystem. Företagets huvudkontor finns i Tyresö strax söder om Stockholm. Vi har drygt 80 återförsäljare med montage- och servicekapacitet runt om i Sverige och ett stort internationellt nätverk.


Kontaktpersoner

Jeanette Chevalier
Marknadschef
Jeanette Chevalier
Maria Sannebring
Kommunikatör
Maria Sannebring

Relaterad media