2022-06-22 08:13Pressmeddelande

Stay Safe Talks – Dafos nya ”talkshow” om hållbarhet

Stay Safe TalksStay Safe Talks

Som ansvarstagande samhällsaktör, vill Dafo verka för att sprida kunskap och goda exempel på hur hållbarhetsarbetet kan accelereras och växlas upp. Som en del i arbetet har Dafo därför utvecklat ett eget koncept med Stay Safe Talks – inspirerande samtal med intressanta hållbarhetsprofiler som gästar företagets studio. 

Stay Safe Talks är Dafos egna program där gäster bjuds in för att diskutera hållbarhet ur olika perspektiv. Dafo brinner för att öka kunskapen om hållbarhet och Stay Safe Talks är ett sätt att lära av andra och sprida kunskap så att fler förstår vikten av att arbeta med hållbarhet.

Programmen kommer att ledas av Dafos hållbarhetschef Scarlett Roa och gästas av spännande personer som delar med sig av sin kunskap inom olika hållbarhetsområden. Samtalen handlar bland annat om säkerhet som en förutsättning för hållbarhet med Johanna Giorgi från Addsecure, och om cirkulära affärsmodeller och återbruk med Armina Nilsson från Saint Gobain Sweden. Andra viktiga områden som kommer att lyftas är digitalisering för hållbarhet, klimatomställningen, jämställdhet och inkludering.

”Att ett familjeägt brandskyddsbolag tar på sig ledartröjan för att sprida goda exempel och utbilda inom hållbarhet, gör mig stolt! Vi har själva mycket att lära av andra, och därför är Dafos Stay Safe talks ett win win för alla parter. Vi lär av andra, utbildar och sprider kunskap, något som förhoppningsvis inspirerar våra tittare att börja arbeta med hållbarhet. Jag tror på att göra först och kommunicera sen, men vi ska inte underskatta vikten av god kommunikation. Genom att kommunicera vår vision, våra mål, våra ambitioner, men också våra utmaningar och farhågor, sätter vi strålkastarljuset på frågorna och bidrar till att öka transparensen och engagemanget internt och externt”, säger Scarlett Roa, hållbarhetschef på Dafo Brand AB.

 

***

 

För ytterligare information, vänligen kontakta:
Thomas Sparring, vd, Dafo Brand AB
Tel: 08-506 405 60, thomas.sparring@dafo.se

För högupplösta bilder:
Jeanette Chevalier, Marknadschef
Tel: 08-506 405 01, jeanette.chevalier@dafo.se   Om Dafo Brand AB

Dafo Brand är ett svenskägt familjeföretag med verksamhet i Norden. Med 100 års branscherfarenhet är vi idag en av marknadens största leverantörer av brandskydd och räddningsmateriel. Parallellt med försäljning och service av kvalitetsprodukter erbjuder vi underhåll, utbildning, riskbesiktning, dokumentation och SBA. Vi är den ledande leverantören till brandförsvaren i Sverige och även landets största leverantör av fasta släcksystem. Företagets huvudkontor finns i Tyresö strax söder om Stockholm. Vi har drygt 80 återförsäljare med montage- och servicekapacitet runt om i Sverige och ett stort internationellt nätverk.


Kontaktpersoner

Jeanette Chevalier
Marknadschef
Jeanette Chevalier
Maria Sannebring
Kommunikatör
Maria Sannebring

Relaterade länkar